Sticklingehöjden, Lidingö

Frisksportarvägen 25

Såld
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Radhus

Härlig grönska på gaveln!

* Gavelläge * 4 sovrum * inredd vind * Vardagsrum med öppen spis * Två badrum * Lyxigt spabad * Carport med tillhörande förråd

Välkommen till detta mycket välskötta och smakfulla gavelradhus med ett av områdets bästa läge beläget på en lugn återvändsgata. Mysig framsida där man njuter av morgonsolen samt en helt insynsskyddad baksida med eftermiddag och kvällssol. På baksidan finns ett stort trädäck samt ett lyxigt spabad. Vackra trägrindar mot baksidan gör att man kan lämna barnen utan att oroa sig för att de springer ut på gatan. Genomgående mycket fint skick med fräscha ytskikt. Entréplan med sociala ytor såsom rymligt kök samt vardagsrum med öppenspis. På övre plan finns hela fyra sovrum, nyrenoverat badrum samt rymlig klädkammare. Ett stort plus med huset är den inredda vinden där det finns extra yta för barnen att hänga på eller ett mysigt TV-rum. Rejäl trappa upp samt takfönster för ljusinsläpp. Carport med tillhörande förråd samt plats för tre bilar, laddare för elbil.
I de natursköna omgivningarna finner man golfbana, badstrand och båthamn. Gångavstånd till skola, förskola, buss och affär. Det är några minuter med bil till Lidingö centrum och in till Stockholm City kör man på en kvart.
Ett smakfullt hus måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna