Gångsätra, Lidingö

Lillåkersvägen 36

  • 2 rum
  • 64,6 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 550 000 kr
Månadsavgift: 5 176 kr/mån

2a med utmärkt läge - stor balkong mot söder!

Hemtrevlig lägenhet i fint skick belägen på centrala Lidingö. Ljust och härligt vardagsrum i gavelläge med utgång till den väl tilltagna balkongen i söderläge. Här finns möjlighet att dela av vardagsrummet för att få ytterligare ett sovrum/extrarum. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Kök med ljusa skåpsluckor och sittplats framför fönster med utsikt över grönska. Nyrenoverat och påkostat badrum med dusch och behaglig golvvärme. Välkomnande och bra hall med garderober och avhängningsyta för skor och ytterkläder. Klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.
För ett par år sedan gjordes alla gårdar i ordning med trevliga planteringar samt lekplatser vilket gör att området är mycket grönt och fint. Det finns en stor gemensam tvättstuga, garage samt p-platser i föreningen.
Närhet till bra kommunikationer såsom Lidingöbanan och bussar som tar dig in till Lidingö centrum eller Stockholms city. Trevliga promenadstråk med närhet till vatten och fina barnvänliga grönområden samt kolonilotter vid Mosstorps gärde för den trädgårdsintresserade. Två välsorterad matbutiker, Willys och ICA, alldeles i närheten samt Gångsätra Hallen med motionssimbanor.
Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gångsätra, Lidingö

Lillåkersvägen 36

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.