Dalénum, Lidingö

Radiovägen 17

REDO™
  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 2a med balkong i syd/väst-läge!

Välkommen till denna härliga lägenhet med ett mycket tilltalande och attraktivt läge i Dalénum. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och gavelläge med ljusinsläpp från tre väderstreck. Genomgående mycket fint skick där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Kök i anslutning till vardagsrummet med utgång till den generösa balkongen i syd/väst-läge med sol stora delar utav dagen samt underbar kvällssol. Vardagsrummet är rymligt och helt insynsskyddat. Rofyllt sovrum mot den lugna gården. Stort helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och tumlare. Rymlig hall med bra förvaringslösning i garderober.
Hiss ner till garage i huset med möjlighet till garageplats med tillhörande laddstolpe. Välskött bostadsrättsförening med en gemensam trevlig innergård.

I området finns det underbara promenadstråk längs med vattnet, bryggor med badmöjligheter, närhet till vackra grönområden, motionsspår och båthamnar. Ett mysigt glasscafé där du även kan ta pendlarbåten till bl.a. Frihamnen, Ropsten, Nacka Strand och Nybroplan. Gångavstånd till välsorterad mataffärer, apotek, café, gym, förskolor, skolor. I området finns pizzeria 450 gradi, restaurang Quai samt i närheten även Lidingö Saluhall. Bra kommunikationer via Lidingöbanan och bussar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Alla plan (1x1)
    Alla plan (1x1)

Dalénum, Lidingö

Radiovägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.