Glumslöv, Landskrona

Vidablick 6

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Radhus

Välkommen till Vidablick 6 och denna fantastiska markplanslägenhet i gavel!

En perfekt chans att bli nästa ägare av ett mycket attraktivt boende!

Denna bostad erbjuder fyra rum inklusive kök, präglat av ett generöst ljusinsläpp. Den genomtänkta planlösningen balanserar perfekt mellan social öppenhet och privat avskildhet. Vardagsrummet imponerar med sin takhöjd på 4,4 meter, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är arbetsvänligt, med fullt utrustad maskinpark. Här finns ett rymligt badrum samt en gästtoalett för ökad bekvämlighet i vardagen. Dessutom finns rikligt med förvaringsutrymmen för att underlätta ett organiserat boende. Den lummiga trädgården erbjuder uteplats med klinker, trädäck, gräsmatta, liten damm, och vackra växter. Här finns odlingar med vinbär, jordgubbar, smultron, äpplen samt kryddväxter så som gräslök och persilja. En perfekt oas för både avkoppling och trädgårdsnöje.

Glumslöv är känt för sin rofyllda miljö, närhet till golfbanor, hav och natur. Rena drömmen för både pensionären som barnfamiljen!
Västkustbanans Pågatåg stannar i Glumslöv, vilket gör pendlingen till både norr och söder smidig. Man tar sig till Helsingborg på mindre än en kvart och till Landskrona station på 5 minuter.

Välkommen på visning med oss på Skandiamäklarna!

Mer om mäklarna