Borstahusen, Landskrona

Kapplandsgatan 5

REDO™
  • 3 rum
  • 98,5 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 795 000 kr
Månadsavgift: 5 090 kr/mån

Välplanerad och ljust radhus på Kapplandsgatan - nära natur, hav och golfbanan i Borstahusen!

Upptäck ett ljust och modernt radhus i ett plan, beläget på Kapplandsgatan i populära Borstahusen. Denna nybyggda bostad från 2023 erbjuder bekvämligheten av att ha allt samlat på ett plan och en härlig uteplats i soligt västerläge - den perfekta platsen att njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Med en öppen och social planlösning skapas en rymlig atmosfär som bjuder in till umgänge och trivsel. Genomgående för nästan hela bostaden är en läcker 1-stavs ekparkett som ger en påkostad känsla. Det välutrustade köket håller hög standard med kvalitativa materialval och generösa arbetsytor, perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Bra förvaringsmöjligheter genomgående i bostaden gör det enkelt att hålla ordning och skapa ett harmoniskt hem.

Kapplandsgatan präglas av lugnet , närheten till havet och är perfekt för dig som vill ha semesterkänsla året runt på ett attraktivt läge med nära till regionens absolut finaste golfbanor. Varför inte vakna upp på morgonen för att ta ett dopp i havet, golfa, kajakpaddla, jogga eller ta en promenad precis när andan faller på. I området har vi Mötesplatsen Borstahusen med camping och stugby, här hittar vi även den fantastiska Brasseriet Kvarteret Erikstorp där du kan avnjuta en fantastisk lunch och kvällsmat i världsklass. Ett stankast bort finns den nystartade förskolan Ängens förskola, drivs som en I Ur och Skur-verksamhet. I området finns även Säbyholms Montessoriskola, Engelska skolan och västervångskolan som ett alternativ för er som har barn i förskola och skolåldern.

Detta är det idealiska boendet för dig som söker vardagslyx och funktion i en modern tappning.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Borstahusen, Landskrona

Kapplandsgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.