Vä, Kristianstad

Kung Nils väg 3

REDO™
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad tvåa på andra våningen i populära Vä!

På lugnt och lummigt läge i Vä presenteras denna trevliga tvåa i mycket fint skick och med stor balkong i soligt söderläge. På andra våningen välkomnas vi in i rymlig hall med plats för ytterkläderna och klädkammare som rymmer ytterligare förvaringsmöjligheter. Med ljus i två väderstreck skapas fina siktlinjer och en härlig rymd i denna fina bostad. Det stilrena köket som går i ljusa toner målades om 2024 samt ny kyl, frys och spis från 2023. Välplanerade ytor och gott om förvaring skapar matglädje i detta kök. Från köket nås balkongen där kvällssolen kan njutas av. Vardagsrummet är stort och har härligt ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt och väl avskilt, och rymmer både dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden bjuder även på ett renoverat och helkaklat badrum med golvvärme som går i ljusa toner med dusch samt ny tvättmaskin och torktumlare (2023) i ett.

Föreningen Väpnaren i Vä är känd för sina låga månadsavgifter, välskötta byggnader och en stor, inbjudande innergård. Här bor du på andra våningen och har tillgång till en parkeringsplats samt gott om gästparkeringar. I anslutning till lägenheten finns ett praktiskt förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

I Vä finns allt man kan önska sig och lägenheten är perfekt belägen 10 min från Kristianstad city. Bo i en förening med stabil ekonomi med närhet till servicefaciliteter och natursköna områden. Med bekvämt gångavstånd till matbutiker, gym, bussar och restauranger är allt du behöver inom räckhåll.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vä, Kristianstad

Kung Nils väg 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.