Vä, Kristianstad

Erik Menveds väg 17

Såld
  • 4 rum
  • 140 kvm
  • Radhus

Renoverat och modernt parhus i populära Vä!

Välkommen till Erik Menveds Väg 17! Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Denna bostad sticker ut i bostadsrättsföreningen med sin härliga tomt och är ett hem att njuta av, både invändigt och utvändigt.

Utvändigt erbjuds mysiga stensatta uteplatser i både sydväst- och nordöstläge för att fånga solens alla timmar. Den insynsskyddade trädgården är lättskött och precis tillräckligt stor för busiga barnsben eller lite odling. Vidare finns ett utbyggt uterum samt en isolerad friggebod byggt år 2011 med belysning och eget värmesystem.

Invändigt erbjuds en genomgående ljus och välplanerad bostad med öppna ytor för socialt umgänge. Bostaden har 4 rum och kök fördelade över två plan på totalt 140 kvm. På entréplan finner vi ett totalrenoverat kök från 2023 med egen utgång till den mysiga uteplatsen i kvällssolen på framsidan. Vidare erbjuds ett renoverat badrum med golvvärme från 2019, rymlig hall samt ett vardagsrum och matplats i öppen planlösning med utgång till uterummet - vilket blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. En trappa upp nås ovanvåningen med ett allrum, renoverat badrum med golvvärme från 2019, tre sovrum samt en nyrenoverad walk-in-closet från 2020 - perfekt för den som vill ha en sorterad och rymlig garderob. Bostaden är ljus och fräsch, har fint ljusinsläpp och är helt inflyttningsklar!

HSB BRF Vännen är en välskött bostadsrättsförening med 10 stycken lägenheter i parhusform. Bostaden ligger i ett lugnt område med ett affärscentrum, mataffär (Coop), förskolor, skolor och idrottsanläggningar bara promenadavstånd ifrån. Kristianstad centrum nås snabbt och smidigt med bil eller kollektivtrafik. E22an är även nära till hands för den som pendlar till Lund eller Malmö.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna