Udden, Kristianstad

Widellsgatan 2A

  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 595 000 kr
Månadsavgift: 3 721 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus tvåa från 2015 med balkong, hiss och härlig öppen planlösning!

På andra våningen i de populära Kanalhusen presenteras denna ljusa tvårumslägenhet med inglasad balkong och härlig morgonsol. Via hiss från markplan nås denna trevliga lägenhet från 2015 på bra läge precis intill kanalen. Stora fönsterpartier i två väderstreck släpper in rikligt med ljus över ekparkettgolv och ljusa väggar. Välplanerade kvadratmeter skapar trevliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober samt hall med ytterligare förvaringslösningar. Köket, som är från Vedum, är klassiskt med vita luckor som matchas med vitt kakel och grå bänkskiva. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

På Udden, i södra delen av centrum, bor man på lugnt läge en kort promenad från stadens utbud av restauranger och kulturliv. Föreningen består av två sjuvåningshus byggda av PEAB. Mellan husen finns gemensam gård med gräsytor, sittplatser, lekplats och möjlighe ttill grillning. Föreningen erbjuder även cykelparkering i separat byggnad med låsta dörrar och 44 parkeringsplatser.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Udden, Kristianstad

Widellsgatan 2A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.