Sommarlust, Kristianstad

Oxhagsvägen 28

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad trea på andra våningen på Sommarlust!

Söker du en ljus och fräsch lägenhet på härliga Sommarlust? Då hälsar vi dig varmt välkommen till Oxhagsvägen 28 och denna inbjudande lägenhet på andra våningen. Här erbjuds tre rum och kök i bra planlösning, generösa ytor och en stor dos hemtrevlighet. Lägenhetens planlösning är trevlig och alla ytskikt är renoverade under 2018. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt utgång till den härliga balkongen med utsikt över grönytor och lekplats. Köket är generöst till sin storlek och har plats för hela familjens gemensamma middagar. Under 2021 byttes dessutom kyl och frys. I bostaden finns även två rymliga sovrum samt ett badrum i ljusa toner med ny toalettstol samt toppmatad tvättmaskin.

Till den här bostaden hör också en inre fond på ca 18 000 kr vilket är en stor fördel om man vill förnya eller renovera något i lägenheten.

Brf Lammet är en välskött förening med stabil ekonomi. I närheten finner vi bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till Sommarlust och det är bara några minuters bilfärd till Kristianstads stadskärna.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna