Parkstaden, Kristianstad

Lasarettsboulevarden 19A

  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 150 000 kr
Månadsavgift: 5 189 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus, fräsch och rymlig lägenhet i härliga Parkstaden!

Välkommen till Lasarettsboulevarden 19A och denna fräscha lägenhet belägen i centrala Parkstaden. Lägenheten är bekvämt placerad på första våningen och erbjuder en praktisk och välplanerad planlösning med två rum och kök. Stort vardagsrum med utgång till balkong och nyrenoverat, modernt kök med gott om både förvaring och bänkyta. Sovrummet är generöst till sin storlek och här finns flertalet inbyggda garderober. Badrummet är helklaklat och även det nyare och modernt. Hela bostaden har nyslipade och lackade golv.

Lägenheten är helt inflyttningsklar och bara väntar på sin nya ägare som vill ta vid och njuta av ett praktiskt och bekvämt boende!

På Lasarettsboulevarden 19A bor man i en välskött förening med stabil ekonomi och med endast en kort promenad till centrum samt mysiga promenadstråk. I området finns gott om parkeringsmöjligheter och bra kommunikationer med busshållplatser runt hörnet. Mataffärer och service erbjuds på promenadavstånd. Bostadsrättsföreningen erbjuder även fina gemensamma utrymmen som cykelförråd, tvättstuga och grillplats.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Parkstaden, Kristianstad

Lasarettsboulevarden 19A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.