Östermalm, Kristianstad

Götgatan 12B

REDO™
  • 2,5 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Vacker lägenhet på Östermalm i trygg och stabil förening!

Välkommen till Götgatan 12B och denna vackra lägenhet om 63 kvm fördelat på 2,5 rok. Redan i trapphuset sätts känslan i huset som fortsätter vidare i bostaden - vad sägs om tre rum i fil, ljuvliga tidstypiska golv och stora fönster med djupa fönsterkarmar? Byggnaden är uppförd 1930 och en klassisk 20-talsstil följer som en röd tråd genom hela huset.

Lägenheten har genomgått en renovering där man med varsam och noggrann hand förnyat och moderniserat utan att förstöra bostadens själ och karaktär. Tänk dig att få vakna upp med balkongdörren öppen i sovrummet och känna doften utav nybakta bullar från Axelsson konditori som ligger i närheten.

Det rymliga vardagsrummet och matrummet i fil ger ett öppet och luftigt intryck och ljusinsläppet från de stora fönsterna sprider sig fint genom hela lägenheten. Köket från Ikea är inbjudande och ljust samt med gott om plats för massor av matlagning.

BF Eget Bo u.p.a är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Här erbjuds även en underbar innegård till alla boende i föreningen där lugnet, grönskan och fågelkvittret får en att tro att man inte bor mitt i stan. Vad sägs till exempel om att boka upp föreningens uterum och bjuda in ett gäng vänner på grillkväll en varm sommardag?

På Östermalm är läget oslagbart med promenadavstånd till stadskärnan och skolor, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. En stenkast från lägenheten ligger även Kristianstads bästa pizzeria!

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan via hemsidan så återkommer vi när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm, Kristianstad

Götgatan 12B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.