Östermalm, Kristianstad

Ängsvägen 12

Såld
  • 5 rum
  • 121,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig lägenhet om 121,5 kvm i populära Brf Stormen!

Vi har äran att presentera en stor lägenhet om 121,5 kvm på markplan i populära Brf Stormen! Lägenheten är registrerad som en 5:a men används i nuläget som en 4:a, vilket går att förändra om man så vill. Här bor man med stora ytor, både vad gäller sovrum och sociala ytor. Lägenheten totalrenoverades 2021 och allt känns ljust och fräscht. Tre sovrum, två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare samt balkong och egen uteplats - kan det bli mycket bättre?
Köket som är ljust, modernt och med gott om förvaring, ligger precis intill matplats och vardagsrum där vi också har utgång till både balkong och stor uteplats.

På Ängsvägen 12 och i Brf Stormen bor man enkelt, bekvämt och länge i en stabil och trygg bostadsrättsförening!

Den gemensamma gården är välvårdad och erbjuder bland annat lekplats för barnen. På Östermalm finns allt man kan önska sig och lägenheten är perfekt belägen i hjärtat av stan med hela stadens utbud av butiker, restauranger och kulturliv runt hörnet. Närheten till utmärkta bussförbindelser vid Hästtorget och gångavstånd till mataffär förenklar vardagen.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via hemsidan så återkommer vi när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna