Östermalm, Kristianstad

Ängsvägen 16

REDO™
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och nyrenoverad (2024) trea på populära Brf Stormen!

Vi har äran att presentera denna eftertraktade trea på populära Östermalm! Via hiss tar vi oss upp till en charmig hörnlägenhet på våning fem som via den mysiga inglasade balkongen har en underbar utsikt. Lägenheten totalrenoverades 2024 i samtliga rum förutom badrummet, som redan är tillräckligt fint och charmigt som det är. Det nya köket som är ljust, modernt och med gott om förvaring, perfekt placerat precis intill både matplats och vardagsrum. Då bostaden har ett hörnläge erbjuds fönster åt tre väderstreck och därmed ett riktigt härligt ljusinsläpp. Två sovrum, ett stort badrum med tvättmöjligheter samt inglasad balkong - kan det bli mycket bättre?

På Ängsvägen 16 bor du enkelt, bekvämt och länge i en stabil och trygg bostadsrättsförening! Till bostaden finns även möjlighet för parkeringsplats både med och utan laddstolpe.

Den gemensamma gården är välvårdad och erbjuder bland annat lekplats för barnen. På Östermalm finns allt man kan önska sig och lägenheten är perfekt belägen i hjärtat av stan med hela stadens utbud av butiker, restauranger och kulturliv runt hörnet. Närheten till utmärkta bussförbindelser vid Hästtorget och gångavstånd till mataffär förenklar vardagen.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via hemsidan så återkommer vi när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm, Kristianstad

Ängsvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.