Östermalm, Kristianstad

Tredalagatan 15C

  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 250 000 kr
Månadsavgift: 3 613 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modern lägenhet på tredje våningen på Östermalm med hiss!

Låt oss presentera - Tredalagatan 15C! Här finner vi en bostad i form av en välskött och fräsch tvåa belägen på tredje våningen med renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, sovrum och helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin. Köket kommer från IKEA och totalrenoverades år 2021 tillsammans med samtliga vitvaror. I både köket och hallen präglas delar av ytskikten av vacker tegel som ger trevlig hemkänsla. Sovrummen är rymliga med gott om förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta rakt in i denna väl omhändertagna bostad!

Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och låga avgifter. Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt.

I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Boka visning

  • Varmt välkommen att boka in er på mäklarens hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm, Kristianstad

Tredalagatan 15C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.