Östermalm, Kristianstad

Kapellgatan 14A

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch och modern lägenhet med låg månadsavgift i centrala Kristianstad.

Välkommen till denna vackra lägenhet på attraktiva Östermalm! Här bor man med väldigt låg månadsavgift i en lägenhet på 60 kvm.

Här finner du ett rymligt och öppet sovrum där du kan njuta av att öppna balkongdörren helt och släppa in frisk luft. Balkongen är magisk för dig som vill koppla av och njuta av sommarkvällarna. Vardagsrummet imponerar med sin rustika tegelvägg som skapar en charmig och unik känsla. Dessutom finns en öppen spis som bidrar till mysiga stunder och en extra hemtrevlig känsla. Det moderna köket är perfekt för både vardagsmatlagning och sociala tillställningar, där familj och vänner kan samlas och umgås medan ni/du lagar mat. Bostaden bjuder även på ett helkaklat badrum med tvättmaskin.

Lägenheten har genomgående naturliga toner som ger en härlig och inbjudande första intryck . Belägen nära allt Kristianstad har att erbjuda, är detta det idealiska boendet för dig som vill ha närhet till stadens puls men ändå inte bo mitt i centrum.

Här finns en fin uteplats där du kan ha grillkvällarna med grannarna eller familj och vänner. Lugnt och skönt område.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna