Östermalm, Kristianstad

Lasarettsboulevarden 7A

REDO™
  • 5 rum
  • 138 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftesdröm på andra våningen i stans vackraste område, Östermalm!

Vi är glada att presentera denna ljuvliga sekelskiftesdröm på en av de bästa adresserna i stan, i stans vackraste område - populära Östermalm! Hissen tar dig till andra våningen där den här pampiga bostaden är fint belägen, lägenheten är dessutom genomgående vilket innebär att man har ljusinsläpp och balkonger i flera väderstreck. Man har flertalet originaldetaljer bevarade såsom spegeldörrar, vackra stuckaturer, fiskbensparkett samt en generös takhöjd. Som om inte det vore nog finns två vackra kakelugnar och en öppen spis bevarat, de går i nuläget inte att elda i men fungerar fint att ställa ljus i och förhöja myskänslan.

Tre vackra, rymliga rum i fil - vardagsrum, matrum och sovrum, med stora fönster och härlig balkong i söderläge och med utsikt över staden. Köket är renoverat 2011 och är från Ikea med vitvaror från 2018, här har man moderniserat utan att göra avslag på den tidstypiska stilen. Gott om förvaring och bänkyta, kort och gott ett härligt kök att både laga mat och umgås i. Badrummet är helkaklat och här finns tvättmaskin - perfekt när man vill göra vardagslivet lite enklare. Bostaden erbjuder även tre sovrum, två större och ett lite mindre som är en före detta pigkammare och som nu är perfekt antingen som barnrum eller kontor. Ett av sovrummen har egen balkong med utsikt över innergården, här njuter man av skön eftermiddagssol.

På Lasarettsboulevarden 7A bor man i ett lugnt område, i en stabil och välskött förening med bra gemenskap och i en fastighet som har bevarad charm från 1907.
På Östermalm är läget oslagbart med promenadavstånd till stadskärnan och skolor, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!
Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm, Kristianstad

Lasarettsboulevarden 7A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.