Östermalm, Kristianstad

Ängsvägen 16

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med hiss och inglasad balkong i omtyckta Brf Stormen!

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna eftertraktade trea på populära Östermalm! Via hiss tar vi oss upp till denna charmiga hörnlägenhet på våning två med en underbar inglasad balkong. Det rymliga vardagsrummet och den generösa matsalen ger gott om plats för trevliga middagsgäster, medan de två sovrummen ger dig den perfekta kombinationen av utrymme och avkoppling. Detta är en välplanerad bostad med ett kök som nås i anknytning till vardagsrummet och ett fräscht badrum med egna tvättmöjligheter.
Lägenheten passar verkligen alla åldersintervaller, från unga par som letar efter sin första bostad till de som söker en bekväm och modern plats att åldras på. Välj mellan att flytta in direkt i den ombonade charmen eller lägg din personliga touch. Oavsett - på Ängsvägen 16 bor du enkelt, bekvämt och länge i en stabil och trygg bostadsrättsförening!

Med en inre fond på hela 32.500 kr är det en stor fördel för nästa ägare, perfekt att utnyttja för eventuell framtida renovering. Till bostaden finns även möjlighet för parkeringsplats både med och utan laddstolpe.

Den gemensamma gården är välvårdad och erbjuder bland annat lekplats för barnen. På Östermalm finns allt man kan önska sig och lägenheten är perfekt belägen i hjärtat av stan med hela stadens utbud av butiker, restauranger och kulturliv runt hörnet. Närheten till utmärkta bussförbindelser vid Hästtorget och gångavstånd till mataffär förenklar vardagen.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna