Östermalm, Kristianstad

Repslagaregatan 3B

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Ljuvlig sekelskiftesvåning i populära Brf Hem!

Låt oss presentera denna ljuvliga sekelskiftesvåning på stadens vackraste område, Östermalm!
Här bor man på 88 kvm fördelat på 3 rum och kök där hela bostaden karaktäriseras av stora rum och otrolig takhöjd på nästan 3 meter. Med två balkonger i olika väderstreck och en mängd originaldetaljer såsom pardörrar, vackra stuckaturer och gedigna trägolv är det här en lägenhet för den som älskar sekelskiftet. Vad sägs till exempel om tre rum i fil och stora fönster som sprider ett nästintill magiskt ljusinsläpp?

Hela bostaden genomsyras av tidstypiska detaljer och det ljuvliga köket följer den röda tråden med sina vita, lantliga luckor och ett klassiskt skafferi som gömmer sig bakom en vacker spegeldörr.

Brf Hem är en välskött och omtyckt förening med stabil ekonomi, vilket ger en extra trygghet i ditt boende. Läget är oslagbart med kommunikationer och alla bekvämligheter som centrala Kristianstad har att erbjuda.
Det "sjunkande huset" fick sitt namn efter att det under ca 90 år sakta med säkert fortsatt sjunka, innan man 2015 pålade i efterhand. Kort därefter steg priserna och efterfrågan att bo i huset var stor. Hela historien om föreningen och huset samt dess smeknamn finns nedskrivet i en liten minnesskrift som alla medlemmar får tillgång till. Huset ligger i ett av Kristianstads finaste och mest omtalade område och har de vackra och tidstypiska detaljer som uppskattas av både boende medlemmar och besökare.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna