Öllsjö, Kristianstad

Öllsjövägen 13D

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med stor västerbalkong på trevligt läge i Öllsjö

På lugnt och lummigt läge i Öllsjö presenteras denna trevliga trea i mycket fint skick och med stor balkong i soligt västerläge. På andra våningen välkomnas vi in i rymlig hall med plats för ytterkläderna och klädkammare som rymmer ytterligare förvaringsmöjligheter. Med ljus i två väderstreck skapas fina siktlinjer och en härlig rymd i denna fina bostad. Det stilrena köket som går i ljusa toner uppgraderas med nya luckor 2024, ny integrerad mikrovågsugn 2023 och ny diskmaskin 2023. Välplanerade ytor och gott om förvaring skapar matglädje i detta kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från detta trevliga sällskapsrum nås balkongen och stora fönster ger ett fint ljusflöde. Sovrummen är rymliga och väl avskilda varav det ena sovrummet rymmer säng och skrivbord. Master bedroom rymmer dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet går i ljusa toner med badkar, påkostad kommod och bänkskiva, wc och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Hiss från markplan, egen p-plats och förråd förenklar vardagen!

BoKlok är ett populärt boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA med fokus på hållbara hem och områden med god design, funktion och kvalitet. Brf BoKlok Myntet är inget undantag. Här erbjuds en fantastisk boendemiljö inbäddad i grönska. I området finns gratis parkeringsplatser för boende och gäster, gröna gårdar, boulebana, lekplats och fristående förråd. Förskolor, skolor, mataffär och service nås på cykelavstånd. Stadsbuss med täta avgångar tar dig till centrala Kristianstad på ca 20 minuter.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna