Odal, Kristianstad

Poppelvägen 25, 29159 Kristianstad

  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 850 000 kr
Månadsavgift: 3 948 kr/mån

Välplanerad trea på ypperligt läge!

Nu finns möjligheten att förvärva en trea trevligt belägen på härliga Odal! Här erbjuds en genomgående ljus och välskött bostad om 77 kvm med öppen planlösning mellan det stora vardagsrummet, köket med matplatsen. Bostaden erbjuder två sovrum varav ett av sovrummen har egen utgång till balkongen med morgonsol. Här avnjuts första koppen kaffe och dagen startar både lugnt och mjukt! Den rymliga hallen har gott om förvaringsmöjligheter med tillhörande garderober och praktisk klädkammare. Det helkaklade badrummet erbjuder golvvärme och tvättmöjligheter, vilket ger en extra känsla av hemtrevlighet och smidigare vardag. Bostaden har även en egen parkeringsplats som ingår i avgiften.

Men det är inte bara själva lägenheten i sig som gör bostadsrätten speciell - i området har du förskola och lågstadieskola ett stenkast ifrån, vilket gör denna lägenhet smidig för familjer med små barn. Detta lugna område har utöver det närhet till allt du behöver. Vårdcentral, idrottsplats, handelsområde, kommunikation och E22 finns inom räckhåll, vilket gör den till perfekta platsen att bo på oavsett ålder eller familjesituation.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Odal, Kristianstad

Poppelvägen 25, 29159 Kristianstad

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.