Hammar, Kristianstad

Bronsgjutarvägen 56

  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 5 771 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modernt, energisnålt och praktiskt i underbara Hammar!

Låt oss presentera detta moderna och energisnåla radhus i populära Brf Hammars Park C4! Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Vi bjuder på en genomgående ljus och välplanerad arkitektritad bostad med öppna ytor och plats för socialt umgänge. Bostaden har fyra rum och kök fördelat på två plan och totalt 110 kvm, båda våningsplanen har helkaklade badrum i ljusa och tidlösa utföranden. Köket har man under 2024 valt att fräscha upp med ny bänkskiva, blandare, vask och beslag. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord, härifrån finns även utgången till den mysiga uteplatsen i perfekt västerläge. Här njuter man av solen från eftermiddag till kväll och i den lummiga trädgården som är inramad av vackert staket finns det plats för busiga lekar med barnen. För den som gillar växtligheter och odlingar finns här även bärbuskar, ett litet växthus och pallkragar.

Bostaden har tre sovrum, alla praktiskt belägna på övre plan varav ett av sovrummen har en walk-in-closet som kan användas antingen till just kläder alternativt om man vill ha en liten kontorshörna - utrymmet är perfekt oavsett ändamål. Till radhuset hör även ett förråd som nås via trädgården.

Det pittoreska området är skyddat från trafik så här är det säkert för barnen att cykla omkring eller leka med andra barn i området. Gemenskapen bland grannarna är väldigt god vilket bidrar till extra trivsel!
I Hammar är det nära till C4-shopping, service, skolor och grönområden samt bra kommunikationer, både med bil, cykel och kollektivtrafik.

Varmt välkomna att göra er intresseanmälan via hemsidan!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Boka visning

  • Varmt välkommen att boka in er på mäklarens hemsida!

  • Varmt välkommen att boka in er på mäklarens hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hammar, Kristianstad

Bronsgjutarvägen 56

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.