Gamla Näsby, Kristianstad

Kommendantsvägen 46

  • 3 rum
  • 70,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 750 000 kr
Månadsavgift: 4 547 kr/mån

Trevlig trea på första våning med inglasad balkong!

Nu erbjuds möjligheten att vara nästa bostadsägare av de populära och eftertraktade treorna på första våning i HSB BRF Hoffmeister i Kristianstad. Lägenheten erbjuder en smart planlösning där varje del av bostaden är genomtänkt för en optimal vardag. Här erbjuds två sovrum, större vardagsrum, ett badrum med tvättmaskin, en hall samt ett kök med matplats. Från det stora master bedroom nås en inglasad balkong där man kan njuta av morgonkaffet och frisk luft. Badrummet renoverades år 2021 av föreningen i samband med stambyte och håller hög standard. Under sommaren 2024 har ytskikt i samtliga rum gjorts vid och hela bostaden har målats om till vit färg.

Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket och gym. Utmärkta bussförbindelser tar dig till centrum på några minuter. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Näsby, Kristianstad

Kommendantsvägen 46

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.