Charlottesborg, Kristianstad

Hasselvägen 8

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig tvåa med söderbalkong i välskött HSB-förening!

I välskött HSB-förening presenteras denna rymliga tvåa med balkong och hiss. Denna tvårums lägenhet som erbjuder en perfekt möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Hissen tar dig högst upp i huset där den här bostaden erbjuder dig härliga ljusinsläpp från sina stora fönster samt generösa utrymmen med sitt vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymliga badrum. Lägenheten erbjuder även en större klädkammare samt en balkong med egen markis och en fri utsikt över takåsar och områdets lekplats.

HSB:s Brf Charlottsborg i Kristianstad är en ordentlig och välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband via fiber, kabel-tv och parkeringsplats. Lägenheten ligger i ett lugnt område med en egen innergård där det finns grönytor och lekplats. Där finns även närhet till busshållsplatser som tar dig till innerstan på under en kvart samt gångavstånd till handelsområde, skolor och mataffärer.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna