Centrum, Kristianstad

Kanalgatan 19

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Modern trea i Kristianstads högsta bostadhus No 12, mitt i centrala Kristianstad!

Välkommen till Kanalgatan 19 och Brf No 12, Kristianstads högsta bostadshus med oslagbart läge mitt i centrum. Med utsikt över den slingrande kanalen, hela innerstadens takåsar och med gångavstånd till allt Kristianstad har att erbjuda är läget svårslaget.
På sjunde våningen ligger lägenheten vi nu har äran att presentera - tre rum och kök med genomtänkt och modern planlösning. Genom hela lägenheten kan man följa en röd tråd i ljusa, rogivande färgsättningar, öppen planlösning och rena, raka linjer. Köket, designat av Vedum, är generöst både till yta och förvaring och med matplats intill. Utgång till en av lägenheternas balkonger från vardagsrum/matplats, här avnjuts både morgonkaffet och kanske ett glas vin en fredagskväll. Två sovrum, varav från det större sovrummet når man ytterligare en balkong, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Alla boende i föreningen har tillgång till takterrassen på tolfte våningen, där utsikten över staden är slående!

På Kanalgatan 19 bor man perfekt, precis intill gågatorna och bara en kort promenad bort till Tivoliparkens gröna omgivningar och Naturum. Kristianstads nya resecentrum nås på några få minuters promenad.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna