Katrineholm

Jägaregatan 27

  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 995 000 kr
Månadsavgift: 5 277 kr/mån

Jägaregatan 27

En välplanerad tvåa med hiss och en stor inglasad balkong i österläge, vilket är perfekt för en kopp kaffe i morgonsolen.

Varmt välkommen till denna tvåa som ligger på Öster i Katrineholm!

Lägenheten är välplanerad och har fönster åt två olika håll, vilket leder till att den känns extra ljus och luftig. Det första du möts av är den ljusa hallen som leder dig vidare till bostadens alla rum. Från det stora vardagsrummet når man den fina inglasade balkongen. Köket i lägenheten är stort och har gott om plats för alla dina köksredskap. Bostaden har ett ljust sovrum och en separat klädkammare med goda möjligheter till förvaring. Det finns en hiss i lägenhetshuset, som leder till mer komfort.

På entréplan hittar du bostadens egna förråd, den gemensamma tvättstugan, samt cykel och barnvagnsförråd. Föreningen har även en övernattningslägenheten samt en föreningslokal. Innergården är ett rökfritt område som erbjuder frukter, grönsaker och goda bär under rätt årstider. Det finns ett garage med 38 platser som det är en separat kö för.

Området som lägenheten är belägen i är nära till matbutiker, sjukhus, lekplatser och gångavstånd till Katrineholms centrum. Från Katrineholms station finns det goda pendlingsmöjligheter med bra tågförbindelser.

Varmt välkommen på visning, kontakta mig om du vill veta mer eller är intresserad!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Katrineholm

Jägaregatan 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.