Viken, Karlstad

Konduktörsgatan 4A, 65226 Karlstad

  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 550 000 kr
Månadsavgift: 3 045 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

TOTALRENOVERAD TVÅA I MARKPLAN MED LÅGAVGIFT!

Nu har vi förmånen att presentera denna fina och totalrenoverade tvåa i markplan belägen i citynära Viken! Via den välkomnande hallen med klinker på golv och grå nyans på väggarna nås bostadens samtliga rum. Fullutrustat kök med gott om förvaring. I bostadens vardagsrum ligger vacker fiskbensparkett på golv och här finns plats för såväl soffa som matgrupp. Vidare nås en stor inglasad balkong som inger känslan av ett extrarum under årets varmare månader. Sovrum med plats för dubbelsäng och med förvaringsmöjligheter i garderob och till sist det helkaklade duschrummet med WC, dusch, handfat med kommod och spegelskåp samt förberett för TM. Lägenheten totalrenoverades 23/24.

Här bor du i en välskött och stabil förening, extra plus med den låga avgiften på 3045 kr/mån, i avgiften ingår värme, vatten, TV och internet.

Här bor du med bra läge nära Karlstads centrum samtidigt som du har vacker natur och bad vid Mariebergsviken bara ett par hundra meter bort. Viken erbjuder även matbutiker, restauranger och övrig service. Cirka fem minuters promenad bort finns både buss- och tågstation. Brf Liljan 3 är en stabil förening som erbjuder relaxavdelning med bastu i källaren, ett mindre konditionsrum samt övernattningslägenhet.

En lägenhet där det bara är att flytta in och trivas, välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Viken, Karlstad

Konduktörsgatan 4A, 65226 Karlstad

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.