Våxnäs, Karlstad

Karmgatan 81

  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 195 000 kr
Månadsavgift: 4 240 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

NYRENOVERAD LÄGENHET PÅ VÅXNÄS! PARKERING INGÅR

Välkommen till Karmgatan 81 ? en ljus och nyrenoverad trerummare med inglasad balkong

Nu erbjuds en smakfullt renoverad (2024) trerumslägenhet med genomgående ljust målade väggar och ett enhetligt golv som skapar en modern och inbjudande känsla. Bostaden präglas av ett fint och naturligt ljusinsläpp tack vare flera fönster placerade i olika väderstreck vilket ger rummen en ljus och öppen känsla.

Lägenheten rymmer två generösa sovrum med gott om plats för förvaring. Vardagsrummet erbjuder stora ytor och tack vare det vackra ljusinsläppet är detta en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Härifrån nås den inglasade balkongen som fungerar som ett extrarum under större delen av året. Köket är stilrent inrett med släta skåpsluckor i en behaglig beige ton och med en ljus bänkskiva. Den integrerade diskmaskinen är diskret och smälter väl in i köksinredningen. Vid det stora fönstret finns plats för en mindre matgrupp. Duschrummet är praktiskt och modernt, med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Det är dessutom förberett för installation av tvättmaskin för extra bekvämlighet.
Ett stort plus är parkeringsplatsen som tillhör lägenheten samt att basutbud för kabel-tv via ComHem, bredband och telefoni samt bostadsrättstillägg ingår i avgiften

Här bor ni i en mycket välskött HSB-förening med närhet till det mesta som matbutiker, apotek, bank, vårdcentral och grönområden mm. Goda bussförbindelser till Karlstad centrum. Föreningens innergårdar är välskötta och bjuder in till en naturlig mötesplats för boende på Karmgatan, årligen så anordnas även en trevlig fest för alla i föreningen. Härlig grannsämja med andra ord. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Viktigt att du anmäler dig till visningen för att hålla dig uppdaterad i processen och få bästa service. Boka in dig direkt via kontorssidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post.
    Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Våxnäs, Karlstad

Karmgatan 81

  • Sovrum 2 intill hallen
    Sovrum 2 intill hallen
  • Balkong intill sovrum
    Balkong intill sovrum
  • Bra hall
    Bra hall

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.