Våxnäs, Karlstad

Hagalundsvägen 42B

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa på Våxnäs med låg avgift!

Inom kort har vi nöjet att förmedla denna ljusa tvåa i populära Brf Borgen! Här bor du i en välskött förening med låg avgift, i huset finns även hiss från markplan. Lägenheten är belägen på första våningen med inglasad balkong i västerläge. Bostaden har bra genomgående planlösning med fönster åt två håll vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Bra bussförbindelser till centrum.

Här har du möjligheten att sätta din egen prägel på lägenheten. Bostaden disponeras med hall med praktiskt parkettgolv. I hallen finns ett inbyggt städskåp samt en garderob. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Duschrum där väggarna är kaklade, utrustat med dusch, WC, tvättställ, spegelskåp samt en toppmatad tvättmaskin. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om garderober. Ljust och rymligt kök med utsikt mot innergården från matplatsen.

Här bor ni i ett bra område med närhet till Våxnäs centrum samt goda kommunikationer till både Bergvik och centrum. Nära till skola, förskola & idrottsanläggning. Stabil förening med låga avgifter.

Fler bilder kommer. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna