Tingvallastaden, Karlstad

Herrgårdsgatan 2B

REDO™
  • 4 rum
  • 111 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftes fyra, Tingvallastaden!

Välkommen till denna charmiga sekelskifteslägenhet i hjärtat av Tingvallastaden, Karlstad! Denna rymliga bostad omfattar 111 kvadratmeter och erbjuder fyra välplanerade rum och kök, perfekt för både familj och socialt umgänge.

Lägenheten bjuder med sin takhöjd på en luftig känsla, många tidstypiska detaljer så som den vackra kakelugnen skapar en charmig, varm och mysig atmosfär. Vidare finner du ett nyligen renoverat badrum samt en gäst-wc vilket gör bostaden både bekväm och praktisk. Fräscht och ljust kök samt en härlig inglasad altan mot den trivsamma innergården som sköts i föreningens regi.

Herrgårdsgatan är beläget i den "lugna delen" av Tingvallastaden, här bor du i ett avskilt kvarter med centrums utbud i form av nöjen, restauranger samt pråmkanalen alldeles runt knuten!

Varmt välkommen att upptäcka denna unika bostad i populära och trygga Brf Kanalhusen som kombinerar tidlös stil med modern funktionalitet!

Säljs inom närtid. Anmäl ditt intresse eller kontakta ansvarig mäklare Kevin Stolpe för löpande uppdateringar samt visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tingvallastaden, Karlstad

Herrgårdsgatan 2B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.