Tingvallastaden, Karlstad

Herrgårdsgatan 4D

  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 350 000 kr
Månadsavgift: 3 661 kr/mån

TVÅA I TOPPSKICK MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE

Nu har vi nöjet att presentera denna välskötta citytvåa på en av Karlstads mest eftertraktade gator, med balkong i soligt sydvästläge! Lägenheten erbjuder rikligt ljusinsläpp med sina stora fönster, enhetligt golv i hela lägenheten från 2023.

Bostaden inrymmer på sina 65 kvadratmeter kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med utgång till balkong samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Samtliga ytskikt är välgenomtänkta med smakfulla detaljer såsom vackra vägglister i vardagsrum. Kök med matta skåpsluckor som går i ton med bostadens genomgående ljusa väggar och här finns maskinell utrustning i form av fullstor kyl och frys, mikrovågsugn, spishäll, ugn och vinkyl. Utöver balkongen i sydvästläge erbjuder bostadsrättsföreningen en mysig gemensam innergård med grillmöjligheter och gott om sittplatser under pergola. Gott om förvaring i form av garderober i hall samt sovrum.

Köket är nytt från 2022 dock ej vitvaror.

Här bor du mitt i Karlstad stadskärna med närheten till allt du kan komma att behöva såsom restauranger, butiker och transfer. Enbart ett stenkast bort finner du Klarälven som bjuder in till ett uppfriskande dopp och härliga promenadstråk. Stora torget i Karlstad ligger inom bekvämt gångavstånd med bussavgångar till resterande stadsdelar. Mycket välskött och stabil förening med övernattningslägenhet att hyra i samma byggnad, även förråd i källaren som tillhör lägenheten. Hiss från markplan.

En lägenhet att trivas i, välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tingvallastaden, Karlstad

Herrgårdsgatan 4D

  • Helkaklat duschrum med TM
    Helkaklat duschrum med TM
  • Innergård
    Innergård

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 100 000 kr
  • 2 100 000 kr Budgivare 1 2024-10-24 15:11