Strand, Karlstad

Våxnäsgatan 84A

  • 3 rum
  • 72,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 595 000 kr
Månadsavgift: 5 646 kr/mån

Fin trea alt. fyra i markplan på underbara Strand, ett stenkast från Klarälven!!

Vi har nu fått nöjet att förmedla en fantastisk trea som med enkla medel kan göras om till en fyra på populära Strand, ett stenkast från Klarälven och på gångavstånd till Karlstads stadskärna!
Här bor du beläget i markplan med egen ingång och altan i perfekt läge mot generösa gräsytor som bjuder in till mycket lek och bus.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall där du till höger når det mindre sovrummet och till vänster badrum, utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner du kök och vardagsrum i en öppen social planlösning. Detta rum kan med enkla medel göras om till ett lite mindre vardagsrum och ytterligare ett sovrum och så önskas. Härifrån når du en underbar altan och gräs partier. Bakom vardagsrummet har du ett rymligt sovrum med ett härligt ljusinsläpp.

På Strand bor du i ett mycket eftertraktat område med närheten till allt du kan komma att behöva som träning, shopping, mataffärer, stadens puls och fina promenadstråk längs Klarälven. Mitt över gatan ligger omtyckta och totalrenoverade Västerstrand skolan åk. fk-6!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Vi ses.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Strand, Karlstad

Våxnäsgatan 84A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.