Östra Kroppkärr, Karlstad

Kopparlönnsvägen 41

Såld
  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt

NYPRODUCERAT BOSTADSRÄTTSRADHUS PÅ SÖDRA KROPPÄRR!

Vi har nu glädjen att erbjuda ett av de eftertraktade bostadsrättsradhusen i det familjevänliga området Kroppkärr. Detta radhus är idealiskt för dig som vill njuta av huskänslan men samtidigt dra nytta av fördelarna med att bo i en bostadsrättsförening.

Vi har nu glädjen att erbjuda ett av de eftertraktade bostadsrättsradhusen i det familjevänliga området Kroppkärr. Detta radhus är idealiskt för dig som vill njuta av huskänslan men samtidigt dra nytta av fördelarna med att bo i en bostadsrättsförening. Boendet omfattar 112 kvadratmeter, fördelade på två våningsplan, med generösa sociala ytor och mycket ljusinsläpp, här har ni en väl genomtänkt planlösning för familjen. Bra utrustat kök med rostfria vitvaror från Husqvarna. En fröjd att laga mat. Två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan. Ett av badrummen har tvättmaskin samt torktumlare. Tre sovrum på övre plan. På entréplan finns sällskapsytorna i kök och vardagsrum samt altanen där du kan sitta och njuta av solen, perfekt för grillkvällar med familjen.

Två parkeringsplatser på framsidan.

Denna bostad är energieffektiv med en frånluftsvärmepump som håller energikostnaderna låga.

Du bor i det natursköna och attraktiva Södra Kroppkärr, mitt i ett område som är idealiskt för barnfamiljer. Här har du både förskola och skola inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det till ett perfekt val för den som söker en lugn och harmonisk boendemiljö nära Karlstad centrum.
Detta är det perfekta området för familjer som söker en naturskön och bekväm livsstil. Här finns allt som behövs för en enkel vardag, inklusive förskola och skola för barnen. Fritidsaktiviteter är också lättillgängliga och det finns många natursköna områden att utforska. Förutom de natursköna områdena har området också flera populära lekplatser där barnen kan leka och ha kul med sina vänner. Föräldrar kan känna sig trygga i vetskapen om att deras barn har en säker plats att leka på.

Förbindelserna med kollektivtrafik är utmärkta, vilket gör det enkelt för familjer att resa runt i området. Om ni vill ta er in till Karlstad eller andra områden finns det flera fina gång- och cykelvägar att utforska, vilket också är ett bra sätt att hålla sig frisk och i form.

Sammanfattningsvis är detta område en fantastisk plats för familjer som söker en säker och naturskön livsstil. Med närhet till allt som behövs för en enkel vardag och många aktiviteter att utforska, är detta det perfekta stället att kalla hem.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna