Norra Stockfallet, Karlstad

Kolmilestigen 9C

REDO™
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Radhus

Modernt radhus på populära Stockfallet!

Välkommen till Kolmilestigen 9C, ett modernt och stilrent radhus i det eftertraktade området Stockfallet! Denna bostad om 105 välplanerade kvadratmeter erbjuder ett hem med hög komfort och praktiska lösningar för en bekväm vardag. Köket är stort och funktionellt, med fräscha materialval och en öppen planlösning som skapar en naturlig övergång till vardagsrummet - perfekt för både familjeliv och sociala tillställningar.

Bostaden har tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum, och en rymlig klädkammare. Det stora ljusinsläppet från fönstren ger en ljus och luftig atmosfär genom hela hemmet. På baksidan av huset finns en generös altan, perfekt för avkoppling eller utomhusmiddagar. Dessutom tillkommer en gräsmatta, idealisk för både trädgårdsprojekt och barnlek. På framsidan finner ni en stenlagd uteplats som ger ett välkomnande intryck.

Radhuset har även ett isolerat förråd i en fristående byggnad och en charmig lekstuga. Här bor ni i ett lugnt område omgivet av natur, med fina promenadstråk och närhet till kommunikationer som tar er snabbt till centrala Karlstad, där ni finner ett brett utbud av affärer och service. Ett perfekt boende för barnfamiljen eller den som söker ett lättskött och modernt hem!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Stockfallet, Karlstad

Kolmilestigen 9C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.