Jägartorpet/Färjestad, Karlstad

Jägartorpsvägen 4A

REDO™
  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

LJUS MARKPLANSLÄGENHET MED TVÅ UTEPLATSER!

Välkommen till denna stilrena och moderna bostadsrätt i markplan på populära Jägartorpet! Gavelläge med stor träbelagd uteplats i västerläge där eftermiddag/kvällssolen kan avnjutas samt ytterligare en uteplats i öst för morgonkaffet.

Här bor du på markplan i en ljus och välplanerad lägenhet som erbjuder allt för ett bekvämt och trivsamt boende. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och social atmosfär, perfekt för både vardagsliv och umgänge. Köket är modernt och stilfullt med smarta förvaringslösningar och med all utrustning som behövs för att underlätta matlagningen. Bostaden erbjuder ett stort sovrum med förvaring i form av garderober, ytterliggare två rum som kan användas som sovrum/kontor/barn-rum/gästrum samt ett helkaklat duschrum utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare. Från vardagsrummet når du en trevlig terrass med direkt utgång till en grönskande gräsyta, perfekt för avkoppling eller utomhusaktiviteter under soliga dagar. Med moderna ytskikt genom hela bostaden är detta ett hem att flytta rakt in i och njuta av från dag ett.

Jägartorpsvägen är belägen i ett familjevänligt och naturnära område i Karlstad. Här finns närhet till både grönområden och skogspromenader, vilket gör det enkelt att komma ut i naturen för motion och rekreation. Området har en lugn och trivsam atmosfär, samtidigt som det finns goda förbindelser till Karlstads stadskärna med både bil och kollektivtrafik. Skolor, förskolor, ishall och närbutiker finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett attraktivt läge för barnfamiljer. Precis över vägen ligger en härlig badplats intill Klarälven inom gångavstånd.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Jägartorpet/Färjestad, Karlstad

Jägartorpsvägen 4A

  • Sovrum I
    Sovrum I
  • Sovrum II
    Sovrum II
  • Sovrum III
    Sovrum III
  • Hall
    Hall

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.