Herrhagen, Karlstad

Långgatan 38

  • 2 rum
  • 62,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 295 000 kr
Månadsavgift: 4 393 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

LUGNT LÄGE MOT INNERGÅRDEN

Rymlig och modern lägenhet på första våningen med fönster åt den lugna innergården. Fint kök och duschrum med kakel och klinkers. Välkommen!

Rymlig och modern lägenhet på första våningen med fönster åt den lugna innergården och ett bra läge på attraktiva Herrhagen. Lägenheten är bra planerad med ett stort kök som renoverades 2009 med vita skåpluckor och bra arbetsytor. Välplanerad lägenhet med rymligt vardagsrum och sovrum där gott om förvaring finns i skjutdörrsgarderob. Renoverat duschrum från 2013 med kakel och klinkers. Stor balkong i östligt läge mot den trevliga innergården.

HSB BRF Valhall i Karlstad är en välskött och stabil förening med god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och en härlig gemenskap.

Lägenheten ligger i området Herrhagen med promenadavstånd till Karlstad Centrum samt bussar som tar dig runt om i hela Karlstad. Ett stenkast bort finns pizzerior, matvaruaffär, gym och fint promenadstråk runt Lambergsstjärn. Området Herrhagen är förövrigt ett lugnt område med närhet till vatten och grönområden.

Varmt välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning - anmälan sker på hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Herrhagen, Karlstad

Långgatan 38

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 100 000 kr
  • 1 100 000 kr Budgivare 1 2024-10-23 18:29