Herrhagen, KARLSTAD

Herrhagsgatan 2

  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 550 000 kr
Månadsavgift: 4 090 kr/mån

TOTALRENOVERAD TVÅA FÖR FINSMAKARE UTAN INSYN!

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en härlig tvåa om ca 61 kvm i hjärtat av Herrhagen! Denna välplanerade och luftiga bostad imponerar direkt med sina höga tak på ca 2,70m, vilket skapar en känsla av rymd. Genomgående vitmålade väggar kompletteras av ett läckert parkettgolv, och tillsammans skapar de en perfekt grund för alla typer av inredningsstilar.

Bostaden erbjuder en modern planlösning, idealisk för både underhållning och avkoppling. Det praktiska sovrummet inkluderar ett klädskåp och garderob, vilket erbjuder generös förvaring och ett organiserat boende. Badrummet modernt och helkaklat med alla tänkbara bekvämligheter så som golvvärme, handdukstork och vägghängd-wc!

Precis utanför byggnaden finner ni en kostnadsfri 7 dygnsparkering!

På Herrhagen njuter du av ett lugnt och fridfullt läge, men ändå med stadens puls bara en kort promenad bort. Närheten till matbutiker, restauranger och all tänkbar service gör livet enkelt och bekvämt. För de som älskar utomhusaktiviteter erbjuder området vackra promenadstråk och närhet till vatten. Herrhagen stoltserar även med Herrhagsskolan, flera förskolor, livsmedelsbutiker och Nöjesfabriken. Området är hem till två stora parker, Vasalunden och Herrhagsparken, perfekta för att njuta av soliga dagar och gott umgänge. Motionssugna kommer uppskatta närheten till Gubbholmen med dess motionsspår och badmöjligheter i älven.

Varmt välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Herrhagen, KARLSTAD

Herrhagsgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.