Bryggudden, Karlstad

Ahlmarksgatan 2B

Såld
  • 3 rum
  • 126 + 68 kvm
  • Bostadsrätt

Brygguddens vräkigaste takvåning!

Välkommen till en exceptionell och modern penthousevåning om 126 kvm i ett av de mest eftertraktade områdena i Karlstad med en terass om 68 kvm. Denna bostad erbjuder inte bara enastående komfort och lyx utan också teknologiska innovationer som gör vardagen ännu smidigare. Lägenheten är utrustad med toppmoderna vitvaror som är uppkopplade via Home Connect och kan enkelt styras och programmeras via en app i telefonen.

Här finner du en stilren köksutrustning med spishäll som har automatisk stekavkänning och justerbara zoner, samt en avancerad ugn och micro som kombinerar funktionalitet och flexibilitet, alla med appstyrning. Kaffemaskinen är utrustad med flera program för att passa olika kaffetyper och kan även anpassas via appen. Tvättmaskinen har den senaste teknologin med iDos-funktion för automatisk dosering av tvättmedel och sköljmedel samt appstyrning, vilket gör tvätten både smartare och enklare.

Lägenheten är designad för optimal komfort med golvvärmesystem som kan styras individuellt för varje rum, allt via en smidig app. Totalt finns det sju zoner, vilket gör det möjligt att anpassa värmen efter dina önskemål. Lägenheten har även ett eget separat FTX-system som garanterar en fräsch inomhusmiljö med kontrollerad ventilation.

Denna bostad är perfekt för både avslappnade dagar och sociala tillställningar. Med en generös terrass om cirka 68 kvm och ett inglasat uterum, kan du njuta av den fantastiska utsikten mot Klarälven och Pråmkanalen i flera väderstreck, vilket ger en rogivande bakgrund till vardagen.

Till lägenheten följer en garageplats med laddstolpe och bostadsrättsföreningen är stabil och solid, vilket ger trygghet i ditt boende.

Detta är en sällsynt chans att förvärva en bostad som kombinerar både stil, komfort och innovation ? en våning som verkligen sticker ut på marknaden!

Mer om mäklarna