Karlstad

Zakrisdalsudden 50C

  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 4 355 kr/mån

INSYNSKYDDAD 3:A I MARKPLAN MED ALTAN OCH INGLASAD DEL I BÄSTA VÄSTERLÄGE!

Nu har vi nöjet att presentera denna unika trea på Zakrisdalsudden i markplan med soligt västerläge! Lägenheten disponeras på sina 68 kvadratmeter av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i klädkammare till vänster. Från hallen nås det ljusa, L-formade köket med fullstor kyl och frys, med plats för matgrupp och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare finner du två rymliga sovrum som går i naturnära toner samt ett helkaklat duschrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet kliver du ut i bostadens inglasade uterum och bostadens tilltagna altan i soligt västerläge. Lägenheten är unikt placerad med sin lugna insynskyddade altan som vetter mot natur och skog. Här finns plats för både större soffgrupp som matgrupp, en självklar plats för umgänge och grillmiddagar! Stort plus för specialanpassade markiser i diverse fönster samt laddstolpe som säljarna själva har bekostat!

På Zakrisdalsudden bor du med ett av Karlstads bästa lägen. Det ligger med närhet till natur och med cykelavstånd till såväl Vänerns badplatser (ca 5 min promenad) som till Karlstads centrum. Dessutom finns här goda kommunikationer med buss till Karlstad och enbart några minuter bort finner du Bergviks shoppingcenter med allt från apotek, matbutiker som detaljhandel och IKEA. Förskola finns alldeles i närheten.
BRF Zakrisdalsudden i Karlstad nybildades 2018-2020 och alla fastigheter är färdigställda då. Detta innebär att alla vitvaror m.m. är nya i lägenheten från senast 2020 samt att det i detta fall medföljer en 5-årsgaranti, vilket är en enorm trygghet för bostadshavaren.

Varmt välkommen med din intresseanmälan. Detta är en möjlighet som sällan kommer åter!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Karlstad

Zakrisdalsudden 50C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.