Karlstad

Tage Erlandergatan 12

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Välskött trea med utsikt över Pråmkanalen!

Nu har ni möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet på 85 kvadratmeter med utsikt över Pråmkanalen!

Lägenheten är belägen i det fina höghuset ute vid Karlstad CCC på Tage Erlandergatan 12 och tillhör Bostadsrättsföreningen Utsikten. Lägenheten består av ett originalkök med öppen planlösning mot vardagsrummet och den inglasade balkongen med utsikt över Pråmkanalen. Lägenheten inrymmer även två sovrum med gott om förvaring och ett badrum med WC, handfat med kommod, dusch och handdukstork.

På bottenvåningen hittar ni föreningens gemensamma tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och mangel. Här finns även lägenheternas förråd, cykelrum samt en gästlägenhet som går bra att hyra när man får besök av nära och kära. Mitt emot tvättstugan, inne i huset, hittar ni även ett rum för sophantering med komposterbart, glas och kartongåtervinning. Parkering går att hyra i CCC garaget och föreningen har även en gemensam uteplats med bord, stolar och en grill.

Stort plus med hissen som går hela vägen från markplan!

Haga är ett lugnt och tryggt område som sägs vara Karlstads mysigaste stadsdel, här har ni nära till såväl centrum med shopping och restauranger, som trevliga promenadstråk runt Gubbholmen och ICA Hag.ahallen

Varmt välkomma!

Mer om mäklarna