Torpa, Jönköping

Hemstigen 7

REDO™
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 200 000 kr
Månadsavgift: 3 900 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig fyra med egenskaper som större inglasad balkong, nytt kök och en öppen spis!

Välkomna hem till Torpa och denna charmiga fyrarummare på Hemstigen 7. Bostaden ligger behagligt på våning två i huset och erbjuder en klok planlösning med goda sociala ytor, där kök, vardagsrum och balkong följer varandra och bjuder in till större sällskapsmöjligheter. Köket är helt nytt och vardagsrummet har en trevlig öppen spis som är i bruk. Vidare erbjuds dessutom tre fullstora sovrum, ett större badrum och en gäst WC intill hallen. Bostaden har även gott om förvaring och till lägenheten följer både ett vinds och källarförråd. Sammanfattningsvis erbjuds den perfekta fyran i trevligt skick med sitt nya kök, öppna planlösning och en magisk inglasad balkong. Mot en otroligt låg månadsavgift om endast 3900kr i månaden!

Bostadsrättsföreningen Pionen är en ekonomiskt stark förening med tilltalande avgifter och en väl underhållen fastighet. Föreningens trevliga trädgård uppskattas av medlemmarna och har bland annat odlingsmöjligheter i pallkragar och en nybyggd uteplats. I källaren finns en trevlig relaxavdelning som enkelt bokas av medlemmarna!

Torpa är en livlig stadsdel i Jönköping, känd för sin charmiga blandning av äldre byggnader och modernare mot Munksjöstaden. Området erbjuder en mängd olika serviceutbud, inklusive butiker, caféer och skolor, vilket gör det till en attraktiv plats för både familjer och studenter. Torpa har också fina grönområden och parkområden, vilket bidrar till en trivsam boendemiljö. Den goda kollektivtrafiken gör det enkelt att ta sig till Jönköpings centrum och andra delar av staden.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Välkomna på förhandsvisning - Anmälan krävs!

  • Välkomna på visning - Anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torpa, Jönköping

Hemstigen 7

  • Gemensam uteplats i trädgården
    Gemensam uteplats i trädgården
  • Gemensam relax nere i källaren
    Gemensam relax nere i källaren

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.