Söder/Torpa, Jönköping

Barnarpsgatan 90

  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 395 000 kr
Månadsavgift: 2 597 kr/mån

RENOVERAD TVÅA MED LÅG MÅNADSAVGIFT OCH GRATIS P-PLATS!

Varmt välkomna till Barnarpsgatan 90 och ekonomiskt stabila Brf Lutan 20!

Nu har ni chansen att förvärva en riktigt fullträff! Här presenteras en totalrenoverad tvåa om 59,5 kvm belägen på vån två med fönster i dubbla väderstreck och rymlig balkong i väst! Dessutom ingår en gratis p-plats i månadsavgiften - få förunnat! Här möter moderna inslag det tidtypiska från förr som högre takhöjd, bredare listverk och charmig fiskbensparkett! Badrummet är helkaklat med spotlights och golvvärme, det renoverade köket erbjuder full maskinpark och matplats samt sovrummet har snygga stuckaturer i taket. Vardagsrummet förlängs av en härlig balkong i väst, som är vänd mot innergården där kvällssolen gärna avnjutes! I den låga månadsavgiften om 2 597 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, parkeringsplats samt tillgång till förråd och tvättstuga.
Förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt flertalet garderober. Det finns även vindsförråd och källarförråd.

Att bo i Brf Lutan nr 20 innebär ett tryggt boende i en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med låga avgifter och flertalet stora renoveringar utförda. Under 2010 renoverades balkongerna, taket lades om, fönster byttes till 3-glas samt att alla avloppsstammar och vattenrör byttes ut. 2013 installerades en ny fjärrvärmeväxlare och säkerhetsdörrar satte in.

Här bor du mycket centralt med allt som Torpa/Söder har att erbjuda. Närhet till bland annat matbutiker, högskolan, restauranger, gym och bra kommunikationer. Mysiga Hälsoparken ligger alldeles runt hörnet, de trevliga promenadstråken kring Munksjön en kort promenad bort och detsamma gäller pulsen i city. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Torpa/Söder.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söder/Torpa, Jönköping

Barnarpsgatan 90

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.