Liljeholmen, Jönköping

Lönnholmsgatan 10

  • 1 rum
  • 25 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 1 401 kr/mån

LÅG BOENDEKOSTNAD FÖR STUDENTEN, PENDLAREN ELLER FÖRSTA-GÅNGSKÖPAREN!

Är du möjligtvis på jakt efter en övernattningslägenhet, eller börja studera på Högskolan? Då har du hittat rätt! På Lönnholmsgatan 10 finns chansen att förvärva en färsch etta en halvtrappa upp med fransk balkong! Här erbjuds en trivsam och praktisk etta om 25 kvm med en otroligt låg månadsavgift på endast 1401 kr. I denna avgift ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, tillgång till förråd, trappstädning, gårdsskötsel samt bostadsrättstillägg.- en bekvämlighet som gör boendet extra attraktivt.

BRF Framtidshem nr 1 är ekonomiskt stabil förening med 34 bostadsrätter där stamrenovering gjordes 2006, takbyte gjordes 2008 och fönsterbyte gjordes 2019. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i avgifterna. Gemensam höst- och vårstädningsdag för frivilliga medlemmar.

Liljeholmsparken, med sin lummiga och vackra omgivning, blir din närmsta granne. Här kan du njuta av frisk luft, grönska och lugn mitt i storstadens puls. För dig som älskar strandliv och bad ligger Vätterstranden på bekvämt gångavstånd. Umgås med vänner och familj, njut av motion och ta del av allt som dessa natursköna områden har att erbjuda. Med två av stans huvudbusslinjer som passerar ca 100 meter från lägenheten tar du dig smidigt in till Högskolan m.m.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Liljeholmen, Jönköping

Lönnholmsgatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.