Kålgården, Jönköping

Östra Holmgatan 6

REDO™
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 595 000 kr
Månadsavgift: 4 071 kr/mån

"Charmig tvåa högst upp i huset med inglasad balkong i västerläge"

På Östra Holmgatan 6 finns nu möjligheten att förvärva en charmig tvåa högst upp i huset med inglasad balkong i västerläge. Denna bekväma bostad om 63 kvadratmeter erbjuder en praktisk planlösning och en mysig atmosfär.

Lägenheten har ett modernt kök och ljusa sällskapsutrymmen med ett öppet vardagsrum som har plats för både matbord och soffgrupp. Sovrummet har utgång till balkongen som vetter mot den trevliga innergården. Badrummet är funktionellt inrett med dusch, toalett och tvättsektion.

På femte våningen har du en fin utsikt och närhet till de gemensamma faciliteterna. Hissen tar dig bekvämt upp till din bostad. Dessutom finns möjlighet till parkering i det gemensamma garaget och extra förvaringsutrymme i källaren.

Föreningen erbjuder också tillgång till en innergård med bastu, gästlägenhet och samlingslokal, perfekt för olika aktiviteter och tillfällen.

Området runt Kålgården erbjuder trevlig natur, sjöar, välrenommerade restauranger och en livlig shoppinggata inom kort promenadavstånd. Detta är en perfekt plats för dig som letar efter en bekväm och praktisk tvåa i en trivsam miljö.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kålgården, Jönköping

Östra Holmgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.