Kålgården, Jönköping

Kålgårdsgatan 10

  • 3 rum
  • 91,9 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 195 000 kr
Månadsavgift: 5 661 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig bostadsrätt i Kålgården - ljus och rymlig lägenhet med öppen planlösning

Välkomna till Kålgårdsgatan 10 och denna välbevarade trea i BRF John Bauer.

Med sitt centrala läge erbjuder denna lägenhet närhet till allt du kan önska dig ? från mysiga restauranger och caféer till shopping och stadens puls. Här bor du med kort promenadavstånd till centrum och med utmärkta kommunikationsmöjligheter som gör vardagen enkel och bekväm.

Lägenheten, som är på entréplan, är ljus och rymlig med sina 92 kvm. Den är välplanerad med tre rum och kök, och har en öppen planlösning som ger en luftig och inbjudande atmosfär. Lägenheten har vackert parkettgolv och är belägen med gavelläge, vilket ger extra ljusinsläpp och en trevlig vy. Ett stort plus är den inglasade balkongen som erbjuder en förlängning av sommarkvällarna och en plats att njuta av året runt.

Föreningen är välskött och stabil med god ekonomi och trevliga grannar. Här finns även möjlighet till parkeringsplats för endast 100 kr per månad. I innergården finns även ett förråd i en separat byggnad för extra förvaringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Telia-paket med TV Lagom, bredbandstelefoni och bredband via fiber, trappstädning, gårdsskötsel samt bostadsrättstillägg, vilket bidrar till en förmånligare boendekostnad.

I denna förening säljs lägenheter väldigt sällan, vilket gör oss extra glada att kunna erbjuda just denna bostad till försäljning.

För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta Josef Kilit på 076-8905000. Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Välkomna på visning, anmäl dig gärna via vår hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kålgården, Jönköping

Kålgårdsgatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.