Dalvik, Jönköping

Dalviksringen 97

Såld
  • 3 rum
  • 77,6 kvm
  • Bostadsrätt

TOTALRENOVERAD TREA I FRITT LÄGE!

Nu finns chansen att förvärva en totalrenoverad (-19) tre-rummare på Dalvik med ett toppenläge där bostadens ena sida erbjuder en härlig utsikt mot grönska, helt fritt från insyn! Dessutom bjuder bostaden på några extra kvadrat i jämförelse med övriga treor.

Bostaden är bekvämt belägen en halvtrappa upp där bostadens 77,6 kvm disponeras över 3 rok. Här har inget lämnats åt slumpen, vad sägs om ett nyrenoverat kök i tidlösa kulör- och materialval med full maskinpark, ett helkaklat badrum i snygg design med både golvvärme, spotlights och tvättmaskin samt sovrum i talet om två i bra storlek med plats för det mest väsentliga som dessutom kommer dem undan från den sociala delen av bostaden. Det stora vardagsrummet blir automatiskt en härlig samlingsplats där den inglasade balkongen agerar en förlängning med härlig utsikt över den porlande bäcken och grönska - helt fritt från insyn. Här finns solen hela dagen!

Den populära föreningen Brf Rödhaken bör även den hyllas till skyarna för sin stabila ekonomi, välskötta fastigheter samt alla de stora och omfattande renoveringar som är utförda. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, trappstädning och gårdsskötsel. Föreningen erbjuder också en tvättstuga i toppklass i respektive hus.

Läget på Dalvik innebär närhet till kommunikationer, livsmedelsbutik, pizzeria, Dalviksskolan åk F-6, förskola och natursköna promenadstråk. Lekplats längre ner.

Mer om mäklarna