Ljust och härligt vardagsrum med svårslagna ytor och rikligt med ljusinsläpp ifrån söder!

City - Väster, Jönköping

Kungsgatan 2B

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad city tvåa med fantastiska ytor!

Välkomna till Kungsgatan 2B och denna fantastiska två rummare om 67 kvadratmeter i utmärkt skick! Lägenheten har som bilderna avslöjar genomgått omfattande renoveringar och erbjuder högklassigt kök, badrum och nya ytskikt. Dom sociala ytorna är svårslagna - Det stora centrerade vardagsrummet med halvöppen planlösning mot kök/matrum ger möjlig till större sällskap och middagar och förlängs på sommarhalvåret via den soliga balkongen i söderläge. Sovrummet ligger väl avskilt med privat karaktär och fönster samt en fransk balkong mot den lugna innegården. Sovrummet har gott om förvaringsmöjligheter via garderober och plats för till exempel en skrivbordshörna tack vare sina givmilda ytor.

Sammanfattningsvis erbjuds nu en modern och högklassig tvårummare med tillhörande solig balkong. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden och dubbla förråd, bredband inkluderat i avgiften och GARAGE GARANTI!

Bostadsrättsföreningen Hälsan är en välskött, solid och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller festlokal, övernattningslägenhet, garage, cykelrum, grovsoprum, en trevlig innergård samt tvättstuga och soprum. Föreningen är av modell större och består av hela 222 bostadsrätter. Riksbyggen ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information - Välkomna på visning!

Mer om mäklarna