Hammarbyhöjden, Johanneshov

Sten Bergmans väg 59

Såld
  • 2,5 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och ljus 2,5a nära centrum och grönområden

Välkommen till en välplanerad och modern 2,5a i populära Hammarbyhöjden! Denna bostad på 60 kvm har genomgått smarta förbättringar och erbjuder en ljus och rymlig känsla i alla rum.

- Extra sovdel / barnrum eller plats för ett hemmakontor
- Genomgående fint skick i lägenheten
- Bredband ingår i avgiften
- Nära Hammarbyhöjdens centrum
- Lugnt och trivsamt område

När du stiger in i hallen möts du direkt av en härlig känsla av rymd och öppenhet, du ser rakt igenom hela bostaden, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Hallen är dessutom praktiskt utformad med slitstarkt klinkergolv och en rymlig klädkammare för smidig förvaring av ytterkläder och annat. Badrummet är fräscht och renoverat med moderna ytskikt och har både ny tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vilket ger bekväma lösningar för vardagens alla behov.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matbord. Härifrån har du även utgång till en mysig balkong med eftermiddagssol, perfekt för att njuta av varma dagar och ljumma kvällar. Det stilrena köket är nyligen renoverat och fullt utrustat med allt du behöver för att laga mat och trivas. Där den tidigare matplatsen fanns har en praktisk sovdel skapats, som rymmer en 140 cm bred säng och erbjuder smart garderobsförvaring. Glasväggen som avskiljer sovdelen ger ett modernt och stilfullt intryck, samtidigt som ljuset flödar fritt.

Det rymliga sovrummet ger gott om möbleringsmöjligheter, oavsett om du föredrar två enkelsängar eller en dubbelsäng. Här finns även plats för extra möbler som byrå eller skrivbord, vilket gör rummet både funktionellt och inbjudande.

Lägenheten är belägen i en stabil förening med god ekonomi, och du har nära till Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana, affärer och restauranger. Här bor du med både grönområden och stadens bekvämligheter inom räckhåll, vilket gör detta till ett boende som verkligen erbjuder det bästa av två världar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna