Hammarbyhöjden, Johanneshov

Petrejusvägen 39

  • 2 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 4 341 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig tvåa med stor uteplats!

Här har du möjlighet att förvärva en fantastisk tvåa på markplan med en generös uteplats i söderläge. Denna lägenhet om 71 kvm erbjuder ett bekvämt och modernt boende med närhet till allt du kan behöva. Endast några minuters promenad tar dig till centrum med butiker, tunnelbana och övrig service.

- Stor uteplats
- Möjlighet till extra sovplats / barnrum eller ett hemmakontor
- Genomgående fint skick i lägenheten
- Tvättstuga i huset
- Nära Hammarbyhöjdens centrum
- Lugnt och trivsamt område

När du stiger in i hallen möts du av ett välkomnande klinkergolv och en praktisk avhängningsyta direkt till höger för jackor och skor. Här finns även ett rymligt förråd/klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet är utrustat med badkar och tvättbänk, vilket skapar en bekväm och praktisk vardagsmiljö.

Vidare in i lägenheten hittar du ett rymligt kök med plats för ett stort matbord. Det fina ljusinsläppet gör köket till en perfekt plats för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Lägenheten har dessutom ett extra förråd som för närvarande används som en extra sovplats. Detta utrymme kan enkelt omvandlas till ett barnrum eller ett hemmakontor beroende på dina behov.

Vardagsrummet är stort och luftigt, med gott om plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. Härifrån når du den fantastiska uteplatsen i söderläge. Uteplatsen erbjuder gott om plats för utemöbler och är perfekt för soliga dagar och mysiga kvällar utomhus.

Sovrummet är rogivande och har plats för säng och övrigt möblemang, vilket skapar en lugn och behaglig atmosfär för en god natts sömn.

Bostadsrättsföreningen erbjuder tvättstuga i huset, förråd samt parkeringsplatser att hyra. Detta är en riktigt fin lägenhet med ett utmärkt läge i ett lugnt och trivsamt område.

Missa inte chansen att bo i denna pärla i Hammarbyhöjden.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkomna på visning!

  • Välkomna på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hammarbyhöjden, Johanneshov

Petrejusvägen 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.