Skälby, Järfälla

Orgonavägen 31

REDO™
  • 4 rum
  • 92,4 kvm
  • Parhus
4 195 000 kr
Månadsavgift: 5 509 kr/mån

Drömhem på populär adress

- Inglasat uterum - Egen uppfart med parkeringsplatser - Sällan till salu -

Välkommen till Orgonavägen 31 ett otroligt fint parhus som erbjuder en perfekt kombination av stil och komfort. Hemmet präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och välplanerade ytor. Det moderna köket har exklusiva materialval och genomtänkta detaljer som skapar en lyxig känsla. Badrummet är lika smakfullt inrett med högkvalitativa material, och dessutom finns en praktisk gäst-wc.

Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, alla med gott om plats för både säng och annan möblering. Här finns det möjlighet att skapa både personliga och funktionella utrymmen för hela familjen.

Det inglasade uterummet är en riktig pärla en plats för avkoppling och samvaro året om. Uterummet fungerar som en förlängning av det rymliga vardagsrummet och ger bostaden ett generöst extra utrymme.

Orgonavägen 31 erbjuder en modern och stilren bostad i ett lugnt och populärt område, med närhet till utmärkta skolor, grönområden och goda kommunikationer. Skälbys mångfald och gemenskap gör det till en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever. Ett hem som verkligen måste upplevas på plats!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Skälby, Järfälla

Orgonavägen 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.