Kallhäll, Järfälla

Svetsarvägen 25

REDO™
  • 1 rum
  • 39,2 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 2 643 kr/mån

Välplanerad etta med sjöutsikt!

- Fantastisk utsikt över Mälaren - Stor balkong - Renoverad lägenhet -

Välkommen till denna ljusa och stilrena lägenhet som erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och komfort. Lägenheten är belägen i ett populärt område, känt för sina grönskande omgivningar och närhet till stadens puls.

När du stiger in i lägenheten möts du av ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en härlig atmosfär. Här finns plats för både soffa och annat möblemang, vilket gör det till en idealisk plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Den smarta sovalkoven erbjuder en privat och mysig sovplats, perfekt för att koppla av efter en lång dag. Köket är fullt utrustat med gott om förvaring och arbetsyta. Här finns allt du behöver för att laga utsökta måltider. Det fräscha och kaklade badrummet har dusch, handfat, toalett, tvättmaskin och spegelskåp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen har en fantastisk utsikt.

Brf Svetsaren är en modern bostadsrättsförening som smälter samman det bästa av natur och bekvämlighet. Med sin idylliska placering i Kallhäll erbjuder detta område en lugn omgivning. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter för dess medlemmar. Från grönområden och lekplatser för barnen till gemensamma utrymmen där grannar kan träffas och skapa minnen tillsammans. Dessutom är närheten till service och kommunikationer oslagbar, vilket gör vardagen smidig och effektiv.

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kallhäll, Järfälla

Svetsarvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.